Siedziba MODR, ul. Czereśniowa 98, 02-456 Warszawa, tel. 22 571 61 00, fax. 22 571 61 01

A- A A+

dr Katarzyna Szymańska. Absolwentka Politechniki Warszawskiej, Kolegium Nauk Ekonomicznych i Społecznych

Doktorat z ekonomii obroniła na Uniwersytecie w Białymstoku.

Pola zainteresowań:

Badania i rozwój
Edukacja / Szkolenia
Finanse / Ekonomia
Kadra zarządzająca
Media / Wydawnictwa / Dziennikarstwo

Rok publikacji Miejsce publikacji
Tytuł
Kategoria Pobierz
 2012 RocznikNaukowyWydziału Zarządzania Ciechanowie Zeszyt 1-4 Tom VI   Zarządzanie zasobami ludzkimi w projektach
Zarządzanie
 
 2011  Rola dokonań młodych naukowców a możliwości osiągnięcia sukcesu naukowego i zawodowego” pod red. Kuczera M., wydawnictwo: CREATIVETIME, Kraków 2011  Żywność ekologiczna – rozwój a potrzeby społeczeństwa  E, EKO  
 2011  Postępy Techniki przetwórstwa spożywczego nr 2, 2011 r., ss. 125-130  Czynniki kształtujące podaż na żywność ekologiczną  E, EKO  
 2011  Rocznik Naukowy Wydziału Zarządzania w Ciechanowie, 2011 r., ss. 57-68  Rentowność rynku żywności ekologicznej  E, EKO  
 2010 Ekonomiczne i organizacyjne aspekty konkurencyjności przedsiębiorstw; red. Pierzak M., Gąsiorowska E., PWSZ w Ciechanowie, Ciechanów 2010, ss. 302-308.   Żywność ekologiczna elementem konkurencyjności przedsiębiorstw  E, EKO  
 2008 III Krakowska Konferencja Młodych Uczonych, Fundacja studentów i Absolwentów AGH w Krakowie ACADEMICA, Kraków 2008, ss. 515 – 520.   Dochód czynnikiem kształtującym popyt na żywność ekologiczną  E, EKO  
MODR Warszawa O/Poświętne w Płońsku 2013